Klimaatverandering zorgt voor kopzorgen bij boeren

By 17th April 2024Whitepaper

Klimaatverandering raakt ons allemaal. Zo ook onze voedselproducenten: de boeren.

In opdracht van de UN Food and Agriculture Organization (FAO) 
voor het Project “Improving the Capacity of the Ministry of Agriculture of Suriname to build resilience to climate change in the agricultural sector (GCP/SUR/004/ GCR)” deed Groene Groei Suriname een studie naar de Knowledges, Attitudes and Practices over klimaatverandering in de agrarische sector. Het project zelf focuste op de districten Nickerie, Saramacca en Coronie. De studie is dus ook in deze districten uitgevoerd in de periode november 2022 tot februari 2023 waarbij er 300 personen werden geinterviewd

Lees hier de belangrijkste kopzorgen van Surinaamse boeren inzake klimaatverandering.